top of page

אז מה אנחנו מציעים?

ב'חינוכולוגיה' אנחנו מציעים סדנאות, הרצאות וליווי אישי במגוון נושאים הקשורים לשימוש בטכנולוגיה בתהליכים חינוכיים. לפני כל מפגש אנו נקיים שיחה מקדימה ובמהלכה נאפיין את הצרכים של הארגון שלך, כך שנוכל לתת מענה באופן מדויק ביותר ולנושאים שאנשי ונשות החינוך בארגון צריכים חיזוק בו.

את כלל הסדנאות וההרצאות ניתן להעביר בצורה פרונטלית או מקוונת. כמו כן, מובן שניתן לשלב מספר נושאים במפגש אחד או לחלופין לקבוע רצף מפגשים בנושאים שונים.

Learning languages-pana.png

עקרונות הלמידה מרחוק

בשבועות האחרונים המושג של "למידה היברידית" הפך להיות מושג שמשתמשים בו השכם והערב. אבל, רגע - מה המשמעות של למידה היברידית? האם זהו המודל היחיד? איך ניתן לבנות שיעור שיתאים ללמידה מרחוק והאם יש מודלים שמסבירים המרת שיעור פרונטלי לשיעור וירטואלי?

במהלך הסדנה של "עקרונות הלמידה מרחוק" אנו נתמקד בשאלות הללו ובסופה המשתתפים והמשתתפות ייצאו עם הבנה מעמיקה יותר לגבי מתודולוגיות הלמידה השונות והמודלים המומלצים לבניית והמרה שיעור וירטואלי.

Design tools-amico.png

שימוש בכלים טכנולוגיים

אחת הסדנאות המומלצות והאהובות ביותר!

בסדנה של "שימוש בכלים טכנולוגיים" אנו נבחר מספר כלים אותם נציג עבור המשתתפים והמשתתפות ככלים שימושיים שאפשר להשתמש בהם בהקשר חינוכי. לדוגמה, כיצד אפשר לבנות לומדות פשוטות ומתאימות לתוכן החינוכי? איך אפשר להשתמש בכלים שיתופיים כדי ליצור פרויקט משותף? מהי הדרך הנכונה להשתמש במשחק במהלך השיעור?

על כל השאלות הללו, ועוד, אנחנו נענה תוך מתן כלים פרקטיים ומגניבים שיהפכו את הלמידה המקוונת למשמעותית ומהנה הרבה יותר!

Zoom-App-Icon-2.png

Zoom-In על 'זום'

מאז פרוץ מגפת הקורונה הפכה 'זום' להיות שם שני ללמידה מקוונת. ארגונים רבים בחרו בתכנה הספציפית הזו להיות ה"כיתה" המקוונת בעזרתה מלמדים. 'זום' היא תכנה יציבה ונוחה, אך יש בה המון אפשרויות ופיצ'רים שיכולים להפוך את השימוש בה ואת הלמידה למשמעותית ואפקטיבית יותר.

בסדנה הזו אנו נרד לעומק אל הסודות של 'זום', נבין את האפשרויות השונות הטמונות בה, נלמד להשתמש בהן ולהתאים אפשרות לרגע חינוכי ונצבור ביטחון עצמי בשימוש בתוכנה. רוצה לדעת איך מחלקים לחדרים? מהי הדרך בה ניתן להשמיע מוזיקה בלבד ולא לשתף מסך או לצפות בכל המסכים של משתתפי השיחה?

זו הסדנה עבורך!

Online games addiction-pana.png

משחוּק תהליכים חינוכיים

מי לא אוהב לשחק?

כולנו, ילדים ומבוגרים כאחד אוהבים ואוהבות לשחק. זה טבוע בנו, והדופאמין שהמוח מפריש גורם לנו לאהוב את התחושה של הניצחון ולהתמכר אליה. 

איך אפשר לנצל את התחושות הללו להגברת אפקטיביות הלמידה? כיצד ניתן לקחת עיקרון חינוכי או רציונל פדגוגי ולהפוך אותו למשחק? מהן הדוגמאות לשילוב משחק בתהליך חינוכי ואיך עושים את זה באופן וירטואלי?

בסדנה הזו אנו נקבל כלים משמעותיים שיעזרו לנו להפוך למשחקולוגים ונבין כיצד שימוש במשחק יגרום ללומדים והלומדות שלנו להיכנס עמוק עמוק אל תוך תהליך הלמידה.

אז קדימה - שחקו אותה!

N_F_0105.jpg
bottom of page